Vacancies

In case you are looking for an interim or fixed position, please find below a selection of our vacancies of our Matching & Search practice.

See also our internal vacancies

Directeur IT

Voor Nederlandse dochteronderneming van Europese leider in multitechnische dienstverlening zoeken wij een directeur IT. Belangrijke trekker in vorming van een nieuwe IT organisatie die in nauwe samenwerking met de business zorgt voor goed functionerende en marktconforme IT. Stevige veranderagenda op vlak van architectuur, IT-roadmap, innovatie, kwaliteit en compliance van IT en data. Voor ervaren allround IT manager met visie. Uitstekende communicatieve vaardigheden in NL en Engels. Locatie Zuid NL.

Voor meer informatie tjibbe.vanderzeeuw@squadra.nl

Vice President IT & Business Operations

Global platform player that helps enterprises to innovate en digitally transform their businessess. Fast growing in NL, UK, USA and Germany. Task; optimize and automate processes to facilitate rapid growth leading small team of experts. Background in it business operations ideally within a Saas environment. Rotterdam.

More info: tjibbe.vanderzeeuw@squadra.nl

Manager Business IT

Consistent groeiend Family owned producent in food. Ambitie: de ultieme customer experience, beste product en een glimlach op gezicht van elke klant. Organisatie groeit hard. Het waarmaken van de ambitie vraagt om een nieuwe inrichting van business IT Eco systeem in 2018. Het team Business IT staat voor de uitdaging om met BI, Projecmanagement, Applicatie management  en IT consultancy vorm te geven aan de verandering.

Gezocht wordt een manager Business IT als trekker van het team. In staat een inspirerend leider te zijn in high demanding omgeving. Grote mate van “ownership”, no nonsens en communicatief sterk. Sterk op inhoud van technologie maar ook in staat een brug te slaan naar business vraagstukken. Doorgroei perspectief naar eindverantwoordelijke management functie reëel.

Voor meer informatie tjibbe.vanderzeeuw@squadra.nl

SR Data Architect

Mooie carriere kans voor sr data architect in rol van global verantwoordelijk voor data strategie. In transitie van producent van goederen naar omnichannel products en services, en van “mkb” naar mutinational, is data strategie van cruciaal belang voor juiste technologie keuzes. Echt het verschil maken voor de business. Digital Transformation in optima forma. Wie durft?

Voor meer informatie tjibbe.vanderzeeuw@squadra.nl

“It is our goal to turn your Digital Transformation Strategy into Successful Operation”