Squadra is een op kennis gebaseerde, onafhankelijke en oplossingsgedreven organisatie die haar klanten graag helpt succesvol te zijn in hun reis door een digitale transformatie. We doen dit door innovatieve diensten te bieden rondom PIM, MDM, Customer Engagement, Process Mining, Data Science/Machine Learning, Digital Transformation en Executive Search, uitgevoerd door ervaren professionals en een groot netwerk van ‘business’ partners. Elke unit bestaat uit een team dat bekend is een absolute expert te zijn binnen het topic en heeft duidelijke proposities uitgewerkt voor haar klant. Squadra onderscheidt zich van andere organisaties door samen op te trekken met de klanten en zich neer te zetten als betrouwbare adviseurs binnen het vakgebied. Referenties van onze klanten zijn cruciaal voor ons succes en daarom is het onze hoofdtaak om trajecten tot tevredenheid af te ronden.

Ons DNA

Tevreden klanten, daar gaat het ons om.

Squadra staat bekend om haar expertise en ervaring rondom digitale processen. Onze gezamenlijke doelstelling is om op basis van datagedreven keuzes waarde te creëren bij onze klanten. Ons team bestaat uit ervaren en gewinterde professionals, die samen met collega’s, partners en klanten, alles uit de kast halen om net dat beetje extra te geven. Binnen onze werkwijze hebben wij de voorkeur voor een Agile aanpak.

Squadra staat in eerste instantie bekend om haar intuïtie om te blijven ondernemen en pionieren. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om klanten op de eerste plaats te zetten en uit te blinken binnen de expertise. Als laatste, vinden we het ook zeker niet onbelangrijk om van het leven te genieten en plezier uit je werk te halen.

Onze kernwaarden

Passie voor data en innovatie.

Proposities

Data Driven Value Creation

We zijn een familie van aan elkaar gerelateerde expertises. Squadra is Italiaans voor ‘team’ en dat is dus ook hoe we het liefst samenwerken. Naast ons eigen netwerk, werken we samen met externe partijen en netwerken om onze klanten op de optimale manier te kunnen helpen. Doordat we onafhankelijk van leveranciers zijn, zijn we in staat eerlijke en onbevooroordeelde meningen te geven. Door deze werkwijze hebben we ons ontwikkeld tot betrouwbare adviseurs. Iets wat we erg prettig vinden, want positieve referenties zijn cruciaal voor ons.