Boost uw bedrijf door te beginnen aan digitale transformatie

Digitale technologie vindt snel zijn weg naar elk bedrijfsonderdeel. Problemen kunnen nu op radicaal nieuwe manieren worden opgelost met behulp van technologieën zoals Machine Learning, AI en Process Mining, en tools zoals Product Information Management-systemen, Customer Data en Customer eXperience Platforms. Dit leidt tot een radicale verschuiving in de manier waarop organisaties opereren. Squadra helpt organisaties om deze verschuiving succesvol te omarmen. Onze holistische aanpak zorgt ervoor dat de focus niet alleen op technologie ligt, maar ook op het organiseren van het datamodel, het omarmen van standaarden, het introduceren van best practice-processen en het zorgen dat de organisatie en het bestuur aansluiten bij de ambities.

Nieuwe technologieën, concepten en modellen stellen bedrijven in staat om slim te werken. Bedrijven kunnen nieuwe technologieën benutten en in hun voordeel gebruiken om hun klanten beter te begrijpen, werknemers echt empowerment te geven en nauwer samen te werken met leveranciers, klanten, zakenpartners en andere partijen in de waardeketen.

Nieuwe technologieën opnemen, bestaande modellen heroverwegen, het systeemlandschap opnieuw vormgeven, bestaande processen opnieuw ontwerpen, het juiste leiderschap vinden, de juiste capaciteiten opbouwen – het maakt allemaal deel uit van de digitale transformatie die bedrijven moeten ondernemen. Tijd is cruciaal, want deze digitale verschuiving vindt steeds sneller plaats. Degenen die het niet bij kunnen houden, lopen het risico zaken te verliezen aan degenen die dat wel kunnen.

Squadra, specialisten in Digital Transformatie

Wil je digitale transformatie omarmen door een slimme operationele organisatie te worden die het digitale voorop stelt? Dan is Squadra uniek gepositioneerd om u en uw organisatie door dat proces te begeleiden.

Digitale transformatie is geen introductieproces van technologie. Het raakt een breed scala aan velden. Succesvolle digitale transformatie vereist diepgaande, bedrijfsgerichte ervaring en leiderschap, en een sterke klantgerichtheid. Bij Squadra geloven we dat er geen standaardoplossing is die bij elke klant past. Wij geloven dat digitale transformatie voor elk bedrijf anders zal zijn. En we geloven dat het echt een reis is, waar onderweg veel aanpassingen zullen moeten gebeuren. Hoewel er geen standaardoplossing is, hebben we onze gedeelde ervaring gebundeld in onze methoden en tools om u in staat te stellen uw projecten te versnellen en tijdige resultaten van de hoogste kwaliteit te garanderen. Ons ervaren senior team kan u helpen bij elke stap van het transformatietraject, van visie en strategie tot implementatie, uitvoering en elke verdere optimalisatie die onderweg nodig is. We kunnen u zelfs helpen de juiste mensen aan te trekken om het veranderingsproces te leiden en te inspireren.

Kerndiensten in het Digitale Transformatie domein zijn:

 • Customer Engagement, inclusief CRM, Customer Data Management, Customer eXperience en Customer Data Platforms
 • Product Informatie Management, inclusief Digital Asset Management
 • Master Data Management, inclusief kwaliteitsmanagement en data governance
 • Machine learning, inclusief datawetenschap en kunstmatige intelligentie
 • Process Mining
 • e-Commerce en programmabeheer voor digitale transformatie
 • Match and Search voor vaste en interim posities

Bovenstaande diensten worden geleverd via interim management, programmamanagement en consulting. Het is ons doel om uw strategie voor digitale transformatie om te zetten in een succesvolle operatie. Squadra is 100% leverancier-agnostisch. In tegenstelling tot de meeste van onze concurrenten hebben we besloten om niet de rol van systeemintegrator te vervullen. We werken echter nauw samen met softwareleveranciers en hun systeemintegratoren om ervoor te zorgen dat implementaties succesvol zijn.

“There is no room for complacency in the fast-moving digital world.”

Neelie Kroes, EU Commissioner for Digital Agenda


Voordelen van Digitale Transformatie door Squadra

Squadra heeft unieke capaciteiten om jou te helpen bij je werkzaamheden rondom digitale transformatie.

Voordelen:

 • Bewezen uitstekend te presteren in trajecten rondom digitale transformatie
 • Van visie tot uitvoering, we zijn aanwezig van begin tot eind.
 • Ervaring in het ontwikkelen van proposities en processen waarbij de klant centraal staat.
 • Ervaring met het implementeren van nieuwe technieken en oplossingen
 • Doorgewinterde professionals
 • Compleet onafhankelijk van leverancier