Als antwoord op de vraag vanuit de markt en meer specifiek een groot deel van haar klanten, breidt Squadra haar MDM services uit met diensten op het gebied van implementatie, inrichting, integratie  en optimalisatie van PIM- en MDM systemen. Deze nieuwe diensten worden vanuit de Squadra unit MDM Factory aangeboden.

Hiermee biedt Squadra een volledig portfolio aan PIM en MDM diensten, van MDM strategie bepaling tot assessments, van selectietrajecten en business implementatie tot en met het optimaliseren van PIM/MDM processen, organisatie en governance. En vanaf nu dus ook technische implementatie van systemen. 

Implementatie

Of er nu een bestaand platform moet worden vervangen of een greenfield-project helemaal opnieuw begint, de Squadra MDM Factory draagt zorg voor de implementatie van nieuwe PIM- of MDM-platforms van onze klanten. Onze professionals hebben de kennis en ervaring om de functies van de platforms van onze partners optimaal te gebruiken, waarbij de time-to-market zo kort mogelijk wordt gehouden en er continue focus is op datakwaliteit. Kijkend naar onze naam (Squadra betekent ‘team’ in het Italiaans) zal het geen verrassing zijn dat we nauwe samenwerking in teams als essentieel beschouwen voor het boeken van success.

Optimalisatie

De wereld van data verandert constant. Niet alleen de gegevens zelf zijn constant in beweging, ook de omgeving waarin de gegevens leven. Om up-to-date te blijven, zijn constante aanpassingen nodig voor bestaande PIM- en MDM-platforms en werkprocessen. Squadra MDM Factory biedt services om de veranderingen bij te houden die nodig zijn om de data en het platform in goede conditie te houden.

Diensten

  • Vaststellen functionele- en technische specificaties
  • Configuratie platform
  • Implementatie business rules
  • Implementatie data quality rules
  • (Technische) proces implementatie
  • Systeem integratie
  • Datapool Integratie
  • Interfaces (ontwerp en bouw)
  • Testen (unit, systeem, integratie, acceptatie)
  • Trainingen

Squadra, masters in …

Het team van Squadra heeft diepgaande kennis en ervaring van het PIM en MDM domein.

Door ons SCOPE-raamwerk te gebruiken, helpt Squadra u om één versie van de waarheid te creëren als randvoorwaarde voor succes. Squadra bereikt resultaten door een perfecte balans te vinden tussen de vier belangrijkste elementen van elke transformatie-inspanning: de data zelf, de bedrijfsprocessen, de ondersteunende systemen en de organisatie, inclusief haar mensen en capaciteiten, evenals de organisatiestructuur en governance.

Met behulp van Squadra’s SCOPE © aanpak helpt Squadra om een complete oplossing te creëren die geschikt is voor het beoogde doel. De MDM Factory helpt klanten met het optimaal opzetten en configureren van hun PIM/MDM platform.

Met een groeiende groep van meer dan 20 MDM specialisten staat Squadra voor haar klanten klaar! Check de website of neem contact op met Hans Heutink voor meer informatie!

Hans Heutink

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Hans!