“Bij Squadra geloven we in bijdragen aan een veelbelovende toekomst, een toekomst waarin wij, onze klanten en volgende generaties willen leven.”

 

 

Het bovenstaande citaat maakt deel uit van ons DNA en verklaart waarom sociale verantwoordelijkheid voor ons van bijzonder belang is. We streven naar een goede balans tussen het welzijn van PEOPLE, onze PLANET-omgeving en onze bedrijfsvoering / onze PROFIT. Op deze pagina lichten we de verschillende manieren toe waarop we willen bijdragen aan een kansrijke toekomst.

People

 

“Zorg voor een prettige en inspirerende werkomgeving”

Happy Squadrians zijn productiever maar nog belangrijker: ze zorgen voor tevreden klanten. Daarom streven we naar een prettige en inspirerende werkomgeving die creativiteit, teamwerk en persoonlijke ontwikkeling stimuleert, in onze eigen kantoren en door middel van klantbetrokkenheid. We zijn vastbesloten om onze kennis in de verschillende datadomeinen te delen om samen te werken met organisaties zoals Shopping Tomorrow en GS1 om data- en duurzaamheidsgerelateerde onderwerpen aan te pakken en samen te werken met scholen. Verder organiseren we trainingen, netwerkbijeenkomsten en kennisbijeenkomsten. Kennis delen zit in het DNA van elke Squadrian.

Onderdeel van ons beleid is het sponsoren van MVO-gerelateerde initiatieven. Omdat inclusie erg belangrijk voor ons is, sponsoren we initiatieven zoals The Jimmi Nelson Foundation, Warchild, JustDiggit, Stichting met je hart, Kankerfonds en meer. Bekijk ze gerust zelf!

Sponsoring

Inheemse kennis houdt diversiteit in stand

                                                        

 

 

Planet

“Ons doel is om onze uitstoot in 2030 met 50 procent te verminderen en continu te streven naar een duurzaam en efficiënt energieverbruik.”

 

 

Zowel Squadra als Squadrians zetten zich in om actief bij te dragen aan de verbetering van ons klimaat. Sinds enkele jaren zijn we een net-zero bedrijf. We stimuleren thuiswerken waar mogelijk, waardoor vervuiling en onnodig energieverbruik op Squadra-kantoren wordt vermeden. Ons doel is om onze uitstoot in 2030 met 50 procent te verminderen en continu te streven naar een duurzaam en efficiënt energieverbruik.

 

Sponsoring

Ook JustDiggit.org ondersteunen?

Verken JustDiggit.org

Ontdek hoe u kunt helpen de planeet af te koelen.

Samen met JustDiggit.org hebben we een missie om Afrika in de komende 10 jaar te vergroenen, samen met miljoenen boeren. Dit is het decennium van doen. Doe met ons mee. Duik erin. Koel de planeet af.

 

 

 

Profit

“Onze uitgangspunten zijn dat de kwaliteit van onze diensten, tevreden klanten en het werkplezier van onze Squadrians belangrijker zijn dan omzet, winst en groei”

Bij de oprichting van Squadra hebben we een set van fundamentele principes vastgesteld die ons zullen leiden naar een duurzame toekomst voor onze gewaardeerde klanten, toegewijde Squadrians en ons bedrijf als geheel.

Wij zijn van mening dat onze klanten onze meest waardevolle bezittingen zijn en het ondersteunen van hen om hun doelen te bereiken van het grootste belang is. Onze kernprincipes draaien om een ​​sterke toewijding aan onze klanten, die inhoudt dat we uitgebreide kennis hebben, betrouwbaar, onafhankelijk, leveranciersneutraal, zeer betrokken en gericht op de klant. Ons uiteindelijke doel is tevreden klanten te creëren die graag een vertrouwensvolle, langdurige relatie met ons willen opbouwen en als pleitbezorgers voor ons merk willen optreden op de markt.