donderdag 1 februari 2024
inloop vanaf 15:00
start 15:30 – einde 17:30
Qonqord office, Hilversum (witte kruislaan 55a)

Duik samen met interessante collega bedrijven in de wereld van Content Orchestration! Zin in een goede discussie over de uitdagingen en de mogelijkheden hiervan? Dit natuurlijk onder het genot van een drankje, hapjes en gezelligheid.

Snelle groei in contentmarketing, een bloeiend scala aan communicatiekanalen en de vraag van de consument naar een naadloze winkelervaring, zowel online als offline, hebben het landschap getransformeerd. Voeg daarbij de zoektocht naar gepersonaliseerde productaanbevelingen en marketingberichten, en het ontluikende domein van sociale commerce, en je hebt een dynamisch, complex ecosysteem.

Deze nieuwe realiteit vereist samenwerkingen tussen verschillende afdelingen, robuust georganiseerde processen voor contentcreatie en -publicatie, ondersteund door geavanceerde technologie voor contentcreatie, product datamanagement, digitaal activabeheer en de integratie van deze diverse stromen.

Content Orchestration is het antwoord op deze complexiteit. Een strategisch en tactisch proces om contentcreatie, distributie en beheer te coördineren en te stroomlijnen. Het zorgt voor hogere efficiëntie en productiviteit, snellere time-to-market en meer waarde voor uw bedrijf.

De rondetafel

Sluit u bij ons aan voor een boeiende discussie over Content Orchestration, gefaciliteerd door branche-experts van Qonqord en Squadra. Op basis van een reeks stellingen zullen we ons verdiepen in dit cruciale onderwerp.

Ons doel is om u inzicht te geven in:

  1. De laatste trends in Content Orchestration
  2. De belangrijkste uitdagingen waarmee bedrijven worstelen
  3. De voordelen van het adopteren van Content Orchestration
  4. Uw doelstellingen en de obstakels die u kunt tegenkomen
  5. Mogelijke stappen die u kunt nemen en tools die u zou kunnen gebruiken

Afsluiter

Als afsluiter wordt de rondetafel omgetoverd in een borreltafel, om zo met zijn allen onder het genot van een hapje en een drankje de dag af te sluiten. Hier is ruimte voor gezelligheid terwijl je je netwerk vergroot.

Geïnteresseerd geraakt?

Deze rondetafel biedt jou de mogelijkheid om kennis te delen, te netwerken en mogelijke oplossingen voor gemeenschappelijke uitdagingen te verkennen. Door deel te nemen, kunt u bruikbare inzichten en innovatieve strategieën terugbrengen naar uw bedrijf. Mis deze unieke kans niet om de toekomst van content orchestratie vorm te geven, bij te dragen aan de dialoog en ervoor te zorgen dat uw bedrijf voorop blijft lopen in deze dynamische, snel evoluerende industrie.

Schrijf je nu in!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.